Stockholm dagje 4
Heeeeee lieve kids,
Hoe gaat het met jullie? Ik heb jullie wel gemist hoor, dat ik afgelopen dinsdag niet was. Maar ik zit in een heel zonnig Stockholm. Ik heb gehoord dat het bij jullie ook heel erg lekker weer is, dat komt mooi uit voor het weekend haha.
Gisteren zijn we naar een voorschoolse opvang gaan kijken. Echt heel erg lief deze kindjes, het leek wel een grote kleuterschool. Ze hadden zoveel materialen, handpoppen een atelier om te schilderen een muziek lokaal en nog veel meer. Dit was erg leuk om te zien. De kinderen moesten zelfs zelf eten, ook al waren sommige kindjes pass 3 (dit ging helaas niet zonder te knoeien haah) Daarna gingen we naar de Universiteit. De pabo (de opleiding die ik volg) is hier in Zweden een universitaire opleiding. Hier kregen we uitleg over hoe het op de scholen in Zweden gaat. (het was wel een beetje saai moet ik toegeven)
Vandaag moesten we weer heel vroeg op staan. We zijn weer naar een school gaan kijken. Echt zo mooi de scholen hier, en zooooooo groot. Deze kinderen hebben zoooveel plaats om te spelen buiten, echt niet normaal. Daarnaast leren ze heel veel van het vak muziek, iedereen leert hier wel een instrument bespelen... Vannavond gaan we naar de Ice bar. Dat is een bar gemaakt van ijs, en je krijgt er zelfs drinken in een ijsbeker. (dat zal vast wel leuk worden)
Dit was weer een kort verhaaltje van mijn avonturen in Zweden.
ik ben al een aantal keer de weg kwijt geraakt, het is hier zo groot en alle straten lijken op elkaar.Gelukkig zijn wewel op de goede plaats uitgekomen haha.
Ik wens jullie nog een fijne week,
en ik zalproberen er deze week nog iets op te zetten.
In ieder geval tot volgende week!
Dikke kus juf kristel